Mikor teszteljek? Június 11-én volt pé-em,26-tól megjön-érzésem van, ami 3 napig olyan intenzív volt, hogy futkároztam wc-re, hogy na most megjött, - de semmi. Az utóbbi 3 napban pedig csak naponta 1-2órára jön elő.
Ezen kívül 2 napja annyit eszem, mint aki 40 napig nem kapott, -naponta vagy 6-szor, de főételnek megfelelő adagokat. :S
A melleim érzékenyek, van, hogy nem tudok hason aludni.
Nagyon rendszertelen a mensim, volt már 36 napos ciklusom is. Ma vagyok a 35.napon, szerintetek, mikor teszteljek, ha biztosra akarok menni?
okés, lányok, holnap reggel tesztelek, ma veszek tesztet, mert már egy ideje nem tartok itthon önszabályozó jelleggel, mert már sokat csalódtam...
szorítsatok! :-)
írok holnap, hogy mi lett az eredmény!
és tényleg bátorítotok, bárhogy is lesz reggel, szóval nagy-nagy köszönöm Nektek! :)
Én most is azt mondom, hogy csináld meg ma a tesztet.
Bár a reggeli biztosabb.
Na jó akkor "várunk" reggelig? :))))
Képzeljétek, teszteltem, és halványan, de ott van 2.csík! Ezt még nem merem elhinni... Ha tényleg baba van, akkor 5 nap múlva, ha újra tesztelek, már sötétebben kell látszódnia, igaz? Szóval, megpróbálok kitartani 4-5 napot, és akkor újra tesztelni.
A közérzetem ugyanaz, annyi változás, hogy a méhemnél apró szurkálódásokat érzek!
köszi a drukkokat! Ha teszteltem következőt, írok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!