Terhesen nézhet ki úgy a mellem, mintha beleütöttek volna, kék eres, és duzzadt?
Figyelt kérdés
2013. aug. 27. 13:48
2/4 anonim válasza:
Nem tudom mennyire normális, hogy kék eres, de nekem is nagyon duzzad. Az előző terhességemnél hatalmasra nőttek, és sehol máshol nem volt terhességi csíkom, csak ott. De ott aztán rendesen. Kék erekre nem emlékszem, de lehet, hogy voltak, csak a csíkok miatt az erekre annyira nem figyeltem.
3/4 anonim válasza:
Nekem is eres volt, és duzzadt! Normális, nyugi!
4/4 anonim válasza:
Nekem ez volt az első tünetem. Úgy fajtak a melleim,hogy majd megszakadtak. Az erek kirajzolódik a mellemen, kék eres az egész mellem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!