Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nekem nem szokott "mindjárt...

Nekem nem szokott "mindjárt megjön" érzésem lenni, most van, akkor ez akár utalhat babára?

Figyelt kérdés
Hétfőre nem várom, különösebb tünetem nem szokott lenni. Tegnap este óta folyamatosan érzem a hasam, olyan mintha enyhén görcsölne. Szerintetek? Előbb biztos nem jön meg, mert mindig pontos. [link]
2009. okt. 30. 18:37
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem ezek az érzések sokszor rapszodikusak, furcsa dolgokat tud produkálni a szervezetünk, főleg, ha nagyon akarunk valamit... Viszont a görbéd alapján jó eséllyel lehetsz babás, türelem, és kiderül! Szurkolok!
2009. okt. 30. 18:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Még 2-4 nap, és tesztelhetsz.
2009. okt. 30. 21:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha ma-holnap fennmarad, esélyes, eddig szép a görbéd. Ha lejjebb megy, valószínű, hogy meg fog jönni. Az, hogy eddig pontos volt, nem jelent semmit. Én most derítettem ki, hogy eddig valószínűleg nem is volt ovum, és ezért lehetett pontos. Most be vagyok ilyedve, mert eltolódott egy héttel a pé-m, valószínűleg a teáktól (cicka,palást), de most legalább úgy tűnik, volt ovum, és hátha történik valami.
2009. okt. 31. 06:14
 4/8 anonim ***** válasza:
A görbéd nagyon szép, akár még baba is lehet belőle:-) Hétfőn, kedden csinálj egy tesztet, ha nem jön meg.
2009. okt. 31. 09:18
 5/8 A kérdező kommentje:
pozitiv lett!!!
2009. nov. 2. 19:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Szívből gratula neked!!!
2009. nov. 3. 06:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Az esélyt megadtátok, jókor voltatok együtt, szép volt a görbikéd, most pedig gratulálok kismami!
2009. nov. 3. 06:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi nektek!
2009. nov. 3. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!