Hogy is fogalmazhatnám ezt meg?
Figyelt kérdés
Szóval a kérdésem az lenne,h szex után kifolyik e belőletek a spermium? Úgy értem,tusi közben kiengeditek e? Kicsit nevetségesen hangzik ez,tudom,bocsánat :) De rem.értitek mire gondolok.2013. aug. 24. 11:50
1/8 anonim válasza:
Ki kell folynia, nem szívódik fel magától. Akinek célba kell érnie, az célba ér mindenhogyan.
Kiengedni? Hogyan tudnám visszatartani?
3/8 anonim válasza:
Tusolás közben? Nekem már a szex utáni másodpercekben kifolyik, kivéve, ha misszionárius pózban vagyunk és dupla párna van a fenekem alatt a végén, de ez csak az elmúlt 3 hónapban van, mert gyúrunk a babára :) Ilyenkor nem megy "kárba" :D Fél óra így, aztán persze kifolyik, ha felkelek, de talán nagyobb az esély, hogy célba érnek. Jövő héten kiderül :)
4/8 anonim válasza:
Persze. Èn mindig egyből felpattantam utána és így is összejött.
Csak a "felesleg" távozik.
Hajrá! :-)
5/8 anonim válasza:
Szex után azonnal megyek mindig tusolni, és nem volt gond a teherbeesésnél.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. A kérdést az ihlette,h a minap olvastam itt,h egy nő irta,h szex után rögtön ment aludni és h igy reggelig bent maradtak. Azon filóztam,h akk biztos én vmit rosszul csinálok,m az oké,h esetleg a fürdőig eljutok úgy,h nem folyik ki,de egy egész éjszakára bent tartani őket,vmit tudhat :)
2013. aug. 25. 10:13
7/8 anonim válasza:
El tudom képzelni, hogy reggelig "bent maradtak", nálunk is mikor "babagyártó szex" van én vagyok alul, utána rögtön 2 párna fenék alá, fél óra, párna ki, bugyi fel (tiszt. betéttel és szigorúan vízszintesben feltornázva a bugyit) és alvás... nem szokott kifolyni, csak a reggeli wc-nél. Ez a 3. próbálkozós hónap, a napokban derül ki ebben a hónapban bevált-e ez a módszer :) Nem biztos, hogy így hatásosabb, de úgy vagyok vele, hogy igyekszem minden esélyt megadni a "kis fickóknak" :) Amúgy meg mindenki úgy csinálja ahogy jónak gondolja, ki így, ki rögtön felpattanva tusolva. Máskor én is az utóbbi módon cselekszem :)
8/8 anonim válasza:
Használj törölközőt utána és akkor még maradhatsz az ágyban :)
A rögtön utána zuhanyzás nem véd meg a teherbe eséstől, mert a lényeg, a gyorsabbak néhány másodperc múlva már a méhedben járnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!