Mikor teszteljek? Mennyi az esély a teherbeesésre?
Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy 17.-én kellett volna elkezdenem a fog. gátló új csomiját. A lényeg, hogy kimaradt 19.-én vettem be délelőtt 2-t. Közben voltam együtt a párommal és utána is. Tegnap olyan érzésem volt, mintha megakarna jönni, de semmi. Ma pedig egész nap émelyegtem, szédültem. Októberben terveztem a tabi abbahagyását mivel lassan szeretnénk babát. Arra lennék kiváncsi, hogy mikor csinálhatok tesztet? Mennyi idő után mutatja ki leghamarabb(mivel ha terhes lennék fölösleges gyógyszert szedni) Egyáltalán mennyi esély van ilyenkor a teherbeesésre? A válaszokat előre is köszönöm! 24/L
szerintem is kicsi az esély nagyon a terhességre. a fogamzásgátló hatása nem múlik el 1-2 nap alatt, fokozatosan ürül ki a szervezetből. és a tipikus tünetek nem azonnal jelentkeznek, hanem 3-4-5 hetesen vagy akár később. (ezt értem az émelygésre vagy a hányingerre, mert a pl a mellfeszülés az hamarabb van)
a teszt általában az elmaradt mensi 1. napján már kimutatja ha terhes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!