Vélemények Dr. Sápy Tamásról?
2 vetélés után szeretnék elmenni hozzá. Mennyi nála egy vizsgálat, hány napra ad időpontot. Ha nem a magánrendelésére megyek foglalkozik majd úgy velem, mintha magánra mennék?
Légyszi írjatok, ha ismeritek!
A rendelések kedden 3.30-tól este 20.30-ig vannak általában. Előzetes időpont egyeztetés javasolt telefonon a tervezett vizsgálatot megelőzően 1-2 héttel.
Egy komplett nőgyógyászati vizsgálat ultrahanggal 8.000 Ft-ba kerül, rákszűréssel 10.000 Ft.
Pénteken is van rendelése, én mindig akkor jártam. Bár az időpontot nem tudom, de engem mindig fél7-7 között rendelt be.
Nagyon rendes, figyelmes, odaadó doki. Csak kell hozzá pénztárca és nem mindig lehet elérni telefonon.
De mindenki dicséri, akit csak ismerek és hozzá jár, én is.
A leg tutibb doki a világon Dr. Sápy Tamás!!!!!!!!!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!! Úgy végzi a vizsgálatokat, hogy észre sem lehet venni. Emberileg is nagyon rendes! Olyan megnyerő, kedves hangja van, hogy elfelejtesz félni is amikor nála vagy. Van rád ideje, nem úgy mint a többinek, hogy gyorsan megvizsgálnak és már mehetsz is. Vele addig beszélgethetsz, amíg kérdésed van és mindenben segít. Apróság, de pl. a neved szólít és ez olyan kedves dolog. A nőgyógyásznál amúgy is kiszolgáltatott egy nő és olyan jó, hogy minden szempontból megfelel! Hozzá nem rettegek, amikor mennem kell! És ez egy nőnek FONTOS!
Szóval, mint dokit, imádom!
Ő tuti minden szempontból!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!