Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Átjárhatósági vizsgálatra mit...

Átjárhatósági vizsgálatra mit kell vinni a kórházba? Hogy zajlik a vizsgálat és mennyit kell bennt maradni?

Figyelt kérdés
2009. okt. 29. 10:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Mivel a vizsgálat után pár órát bent kell maradni a kórházban (nekem legalábbis kellett, de olvastam itt olyat is, hogy valaki rögtön utána haza mehetett) ezért én vittem pizsamát, papucsot, könyvet, kaját és piát!
2009. okt. 29. 13:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Kontraszt anyagot fecskendeznek be hüvelyen keresztül, hogy lássák, átjárhatóak e a petevezetékek. Ezt röntgenen kíséri a doki figyelemmel. Én végignéztem, a "beavatkozás" szerintem nem fájdalmas maximum picit kellemetlen. Utána viszont fájt a hasam, bent tartott a doki még pár órát, többször rámnézett, aztán hazamentem.

Az első válaszoló voltam! :)

2009. okt. 29. 13:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Én még aznap hazamehettem, de kába voltam az altatástól. Otthon még aludtam egy jót. Én eléggé véreztem utána két napig, de más gondom nem volt, talán csak annyi, hogy egy kicsit fel voltam puffadva.
2009. nov. 13. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!