Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segitség.4 napja késik és két...

Segitség.4 napja késik és két napja megjön érzésem van, de az sem olyan mint azelőtt, és azon kivül semmi. Semmi olyat nem érzek mint amikor meg kellene jönnie. Szerintetek még megjöhet vagy baba lehet a dologba?

Figyelt kérdés
2009. okt. 29. 09:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Vegyél tesztet,az már kimutatja.Itt senki nem fog tutit mondani.
2009. okt. 29. 09:08
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia! Igen, szerintem is csak a teszt fog segíteni :) Egyébként én úgy voltam, hogy 5 napja már késett, de állandóan azt éreztem hogy meg fog jönni, semmi más tünetem nem volt. Semmim nem fájt, nem feszült, csak az a fura érzés.

7 hónapos baba anyukája :)

2009. okt. 29. 10:17
 3/8 A kérdező kommentje:
Mikor tesztelhetek leghamarabb,vagy várjak még?Egyébként nekem is csak annyi mintha megjönne de ilyen apró kis szurkálodásokat érzek.És azon kivül semmi.nagyon örülnénk egy babának:)
2009. okt. 29. 10:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Már tesztelhettél volna, ahogy elmaradt.
2009. okt. 29. 10:38
 5/8 A kérdező kommentje:
A másik pedig az hogy megszakitással védekezünk már egy éve igy is előfordulhat terhesség.
2009. okt. 29. 11:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Persze, hogy előfordulhat :). Vegyél egy tesztet. Már kimutatná ha terhes vagy. Remélem olyan eredményt kapsz amilyet vársz :)
2009. okt. 29. 11:40
 7/8 A kérdező kommentje:
Van egy kis barnásfolyás az mitől van?
2009. okt. 29. 13:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon minimális remélem nem megfog jönni.bár nem érzem.
2009. okt. 29. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!