Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Halvány pozitív teszt után...

Halvány pozitív teszt után egy negatív? Mit jelent?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Holnap lesz 1hete hogy késik a havim.Ma csináltam délelött egy tesztet ami halvány második csìk volt.Délután csináltam mégegyet az pedig negatïv.Mostanában elég stresszes is vagyok megis vagyok fázva de ennyit késni nem szokott.Nincs tervben mégegy gyermek.Van egy 2,5éves lányom.Őt terveztük de most nem menne mégegy.Nemtudom hogy eshettem teherbe hisz vigyáztunk.Segítségeteket kérném hogy a halvány pozitív is pozitív?De ha terhes lennék kimutatta volna a délutáni is nemigaz?Egyik sem reggeli vizeletből volt.Legközelebb csak szerdän tudok tesztelni de addig megőrülök!:( Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. aug. 16. 21:55
1 2
 11/11 hugica211 válasza:
Sziasztok végül mi lett?
nov. 25. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!