Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem túlzás a clostilbegyt-ből...

Nem túlzás a clostilbegyt-ből majd 3*2 szednem?

Figyelt kérdés
Már volt egy closti kúrám akkor a provera után kellett szednem 2*1-et. Az nem indította be a petefészkem, nincs peteérésem. Most felírta a Divinat 21 napig, napi 1-et. Azután a clostit 3*2-vel! Menses 12-14 napja között UH, majd a 21-24 nap között vérvétel (luteális fázisdg). Szóval nem sok az kicsit??
2013. aug. 15. 22:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nem támadásból írtam :-), hanem pont megerősítettem azt, hogy tényleg úgy van, ahogy Te is írtad és kiegészítettem azzal, hogy mégsem ehhez tartják magukat maguk az orvosok sem.

Amúgy én sem vagyok szakember...

2013. aug. 16. 11:15
 12/18 A kérdező kommentje:

volt kivizsgálás. papiron: alap (TSH is) + progeszteron meghatározás. ennek jött az eredménye, utána következőket már fent leírtam a kérdésbe

szóval elég gáz ez úgy látom :S de most mit tudok csinálni, nagyon jó orvos már körbe kérdeztem, körbe olvastam... szóval csak remélni tudom hogy nem szúr el semmit :(

2013. aug. 16. 15:15
 13/18 A kérdező kommentje:

provera és closty utána labor:

E2:40.75

PRL: 21.26

progeszteron: 0.637

2013. aug. 16. 22:03
 14/18 anonim ***** válasza:
Ennyiből állt az egész vizsgálat? E2, progi meg prolaktin?
2013. aug. 16. 22:09
 15/18 A kérdező kommentje:
én ennyit találtam a papiromon, lehet nekik gépbe van más is...
2013. aug. 16. 22:59
 16/18 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanigy kellett szednem. Ugyanezt vegigjsrtam.jo sokaig;(

De mara van 2kislsnyom;) turelem!

2013. aug. 19. 06:54
 17/18 anonim ***** válasza:

Hát ez nem normális kivizsgálás.

Hol a többi érték? LH, FSH stb??

2013. aug. 19. 10:09
 18/18 A kérdező kommentje:
hát írtam egy másik oldalra is egy kérdést, ahol leírtam szinte mindent a kezdetektől, és ott azt írta a doki, hogy a magas hormontartalmú foggátlók miatt lett ez, és jól van ez így ne aggódjak, fel kell építeni a ciklusomat :/ most ezt végig csinálom aztán majd lesz valami, annyi hormontartalmú cuccot szedtem már, hogy lehet ez már édes mindegy :S bár azért félek kicsit nem olyan egészséges ez..
2013. aug. 19. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!