Nem túlzás a clostilbegyt-ből majd 3*2 szednem?
Figyelt kérdés
Már volt egy closti kúrám akkor a provera után kellett szednem 2*1-et. Az nem indította be a petefészkem, nincs peteérésem. Most felírta a Divinat 21 napig, napi 1-et. Azután a clostit 3*2-vel! Menses 12-14 napja között UH, majd a 21-24 nap között vérvétel (luteális fázisdg). Szóval nem sok az kicsit??2013. aug. 15. 22:45
11/18 anonim válasza:
Nem támadásból írtam :-), hanem pont megerősítettem azt, hogy tényleg úgy van, ahogy Te is írtad és kiegészítettem azzal, hogy mégsem ehhez tartják magukat maguk az orvosok sem.
Amúgy én sem vagyok szakember...
12/18 A kérdező kommentje:
volt kivizsgálás. papiron: alap (TSH is) + progeszteron meghatározás. ennek jött az eredménye, utána következőket már fent leírtam a kérdésbe
szóval elég gáz ez úgy látom :S de most mit tudok csinálni, nagyon jó orvos már körbe kérdeztem, körbe olvastam... szóval csak remélni tudom hogy nem szúr el semmit :(
2013. aug. 16. 15:15
13/18 A kérdező kommentje:
provera és closty utána labor:
E2:40.75
PRL: 21.26
progeszteron: 0.637
2013. aug. 16. 22:03
14/18 anonim válasza:
Ennyiből állt az egész vizsgálat? E2, progi meg prolaktin?
15/18 A kérdező kommentje:
én ennyit találtam a papiromon, lehet nekik gépbe van más is...
2013. aug. 16. 22:59
16/18 anonim válasza:
Nekem ugyanigy kellett szednem. Ugyanezt vegigjsrtam.jo sokaig;(
De mara van 2kislsnyom;) turelem!
17/18 anonim válasza:
Hát ez nem normális kivizsgálás.
Hol a többi érték? LH, FSH stb??
18/18 A kérdező kommentje:
hát írtam egy másik oldalra is egy kérdést, ahol leírtam szinte mindent a kezdetektől, és ott azt írta a doki, hogy a magas hormontartalmú foggátlók miatt lett ez, és jól van ez így ne aggódjak, fel kell építeni a ciklusomat :/ most ezt végig csinálom aztán majd lesz valami, annyi hormontartalmú cuccot szedtem már, hogy lehet ez már édes mindegy :S bár azért félek kicsit nem olyan egészséges ez..
2013. aug. 19. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!