Kinek mennyi idő után segített ha segített a méhpempő teherbe esni?
Figyelt kérdés
elkezdtem inni a ginseng royaljellyt inni,és kíváncsi lennék kinek használt!Kérem a rosszindulatú megjegyzéseket hanyagolni!Köszi!2013. aug. 15. 09:41
1/3 anonim válasza:
hát ez nagyon attól függ miért nem jön a baba. Hiába van akinek 2 hónap alatt siekrült tőle, enked nem biztos hogy fog mivel atttól függ hol van a probléma. Ha pl hormonális nálad akkro hiába iszod, amig nincsenek rendben a hormonok nem fog sikerülni, ha a párodnál van probléma akkor meg végképp. De tény hogy sokaknak segit, de azoknál nincs is komoly gond.
2/3 A kérdező kommentje:
Szia!Voltam hormonvizsgálaton és nálam minden jó,párom is volt kivizsgáláson és nála is mindent rendben találtak.Már elég sok mindent kipróbáltam,de semmi nem jött be eddig!
2013. aug. 15. 10:25
3/3 anonim válasza:
Szia!Az jó, ha minden rendben van mindkettőtöknél.Egy méregtelenítés célszerű lenne Nálad és a párodnál is, majd vitaminokkal, ásványi anyagokkal feltőlteni a szervzetedet, meg pár dologgal a párodét is. Ha esetleg érdekel egy természtgyógyász előadás a témában, akkor szívesen elküldöm emailben.Sok olyannak is összejött már gyógynövényekkel a baba, akiknek a beültetés sem volt eredményes.Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!