Bár kétlem h baba lenne már most a dologban,de párnapja a jobb méhem körül érzek szurkálódásokat,ami eddig nemvolt!!
Inkább a bal méhem és petefészkemmel szokott gond lenni sajnos,előző baba is ott fogant meg és sajnos elis ment:(
A ciklusom 31napos lett,most 4.én mult el,a párommal eznap is együtt voltunk meg még5-7-11-14.én is.Van párnapja fehér nyákom is,ma azthiszem most elöszőr veszek egy ovu tesztet,szeretnénk babát ismét.Bár nemhiszek benne h összejön,meg az előző miatt is bűntudatom van ha nemfekszem be a korházba megmaradt volna..de sajna igy alakult.
2013. aug. 15. 08:54
1/9 anonim válasza:
Az lenne a lenyeg,hogy mikor volt a mensesed elsö napja? Ha kb. elsejen akkor a 14.-dikei együttlet jo lehet.Sztem inkabb most a peteerest erzed meg. De ha meg 31-böl kivonunk 14-et akkor kb 16.-dik nap körül lehet peteeresed.Szoval,mikor is kezdödött a mensesed? Az elsö igazi,piros verses nap szamit,nem a pecsetelös. :-)
2013. aug. 15. 09:00
2/9 anonim válasza:
Két méhed van?
Ha 4.-én múlt el, akkor ez tüszőrepedés lehet inkább.
2013. aug. 15. 09:07
3/9 anonim válasza:
nekem is ez kötötte le a figyelmem: jobb meg bal méh.,ez szerintem is csak tüsző repedés,nekem 4.-én jött meg,és hétvége körül lessz ovum,neked meg 4.-én múlt el tehát...
2013. aug. 15. 10:27
4/9 anonim válasza:
Szerintem is inkább tüszőrepedés. Beágyazódásnak korai lenne. Persze attól függ, mi volt a ciklus első napja.
2013. aug. 15. 11:40
5/9 A kérdező kommentje:
30.án volt a menszeszem első napja!!!
2013. aug. 15. 16:50
6/9 anonim válasza:
Elsö vagyok.Akkor ma vagy a 15.-dik napodon. Az elöbb rosszul irtam,ha 31-böl kivonsz 14-et akkor 17.-dik napon lenne a peteeresed,persze csak akkor ha 14 naposak szoktak lenni a luteälisaid. En inkäbb a hömerözest ajänlanäm neked,en szeretem,eleg megbizhato,bär teny,hogy csak 2-3-4 nappal a peteeres utän mutatja meg,hogy mikor volt peteeresed. A feher nyäk az milyen? Nyulos,kremes? Meg mindig tartom magam ahhoz,hogy most lehet valamikor a peteeresed,igy az 5-7-11-ikei együttletetek nem szämit.A 14.-dikei talän ha mär volt pe-d de lehet az is,hogy csak meg most lesz.Mindenesetre huzzatok bele!
2013. aug. 15. 17:21
7/9 A kérdező kommentje:
Háth utolsó köszi az infót:) szeretnénk belehuznii,de most a 7en fáradtak vagyunk eléggé,párom este végez a meloval,holnap talán ismét együtt leszünk elvégre szombat közeleg,és1nap kihagyás nemnagybaj:),azért is irtam mert nemszokott a jobb oldalammal baj lenni ma egésznap szinte az egész hasam szurkál már örjítő:/..háth fehér kissé ragacsos nyákom van igen..miért?
2013. aug. 15. 19:04
8/9 anonim válasza:
Azert kerdeztem a nyakod,mert abbol is le lehet vonni konzekvenciat ha ismered magad. Megmondom öszinten en sosem tudok külömbseget tenni a "ragados" es es a "kremes" között de az tuti,hogy ha olyan taknyos,tojasfeherjes a nyakod akkor lehet a legnagyobb eselyed a megtermekenyülesre. De tenyleg ez is egyenenkent valtozhat.Nekem pl. menses utan napokig szaraz,majd kremes,majd vizes es aztan "tojasos" majd megint vagy kremes vagy ragados. De utana tudsz nezni itt is a GYK-n,sokan irnak erröl. :-)
2013. aug. 16. 09:14
9/9 A kérdező kommentje:
Háth ma már érdekes módon és hálaistennek nemszurkál ugy a hasam mint tegnap,ma azért bevetem magam a páromnál:)bár nincs sűrű folyásom se,inkább vizeskés nekemis már
De bárcsak sikerülne a baba..mert sajnos nagyon elszomorít ha más terhes nőket látok:(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!