Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 15 éves kislánynak lehet...

15 éves kislánynak lehet cickafark teát inni, hogy megjöjjön neki?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy buta ötlet, de még nem jött meg a kislányomnak egyszer sem. Tudom, hogy orvoshoz kell vinni, de előtte még megpróbálnék valami természetesebb módszert. Ártanék, ha elkezdené inni a cickafark teát? Úgy tudom, az elősegíti a peteérést.
2013. aug. 13. 21:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha még nincs peteérése semmit sem segít, kb mint a fogatlannak a fogmosás. Nekem is 16 éves korom után jött meg.
2013. aug. 13. 22:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen normális ha még nem menstruál, ha 2év múlva sem akkor vidd orvoshoz addig felesleges ezzel stresszelni szegényt.
2013. aug. 13. 22:01
 3/8 A kérdező kommentje:
Őt semmiképp sem stresszelem, ezért sem jut még most eszembe orvoshoz vinni. Őt viszont zavarja, mert a környezetében ezen már túlvannak a lányok. A dokit azért nem pártolom, mert hormonok, gyógyszerek, mesterséges anyagok stb. Szóval ezt a módszert nem javasoljátok? Várjunk?
2013. aug. 13. 22:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Mond meg a lányodnak, hogy azok a lányok hazudhatnak is. Ha megnyugtatja mondja azt neki is megjött aztán kész úgysem állandó téma.
2013. aug. 13. 22:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem még várj vele legalább 16 éves koráig. Nekem is 15 éves korom után jött meg. Manapság ez már ritkább, mint akkor, de vannak későn érő lányok. Nem olyan nagy baj ez, tovább is marad fogamzóképes.
2013. aug. 13. 23:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Teljesen normális, hogy nem jött még meg neki.

Nekem anno 11 éves koromban jött meg és milyen jó lett volna még pár évig ha nincs!

Ha zavarja szerintem is hazudjon, senki nem fog rájönni. És mond meg neki h később örülni fog ennek (pl. tényleg tovább marad fogamzóképes). Csak ne azt mond hogy örüljön neki mert borzasztó lesz :D Mert egyébként nekem mindig is az volt, görcsökkel meg minden. :)

További szép napokat nektek!

2013. aug. 14. 11:04
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a kedves válaszokat!
2013. aug. 14. 16:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem 15 és fél évesen jött meg, senki nem stresszelt rajta utólag visszagondolva nagyon nagy mákom volt, hogy ennyi évet, tesiórát, stb. lehúztam nélküle :)
2013. aug. 14. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!