A hőm alapján már megvoltak azok a napok, amikor a legesélyesebb a baba? Igaz az elején nem mértem, de pár hónapja már folyamatosan mértem,36,6 az alaphőm.
Figyelt kérdés
Szerintem a 19. napon volt az ovulációm, és már a második napja emelkedik szépen a hőm. Ebben a hónapban már "önmegtartóztatást" végeztünk, hogy azokon a napokon, amikor fontos, biztos, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű legyen a sperma. Mert hiába volt olyan hónap, hogy végig szeretkeztük az egészet, nem figyeltem, hogy melyik nap kellene, nem stresszeltem rá, mégsem jött a baba. Így én most váltottam a "biztosabbra". De sosem jegyzem, hogy akkor a jobb együtt lenni, amikor lement a hő, vagy akkor, amikor felmegy.
2009. okt. 27. 10:31
1/2 anonim válasza:
Szerintem is a 19. napon volt ovu, 18-asok jó helyen. Esélyed van , de még korai bármit is gondolni.
A mhónapban minden nap együtt voltatok?
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Persze, azt tudom, hogy még korai a dolog, hogy bármilyen következtetést is levonjak. Csak erre voltam kíváncsi, hogy például még ma "biztos, ami biztos" alapon legyünk együtt, vagy már nem befolyásolja. A múlt hónapokra inkább azt mondanám, hogy minden másnap voltak együttlétek, néha csúszott be, hogy két egymást követő nap is. Volt egy missed ab-om, és attól eléggé kesze-kusza lett a ciklusom. Ezért keztem hőmérőzni, hogy tudjam, mikor vannak a fontos napok. De minél többet olvasok utána, annál jobbam belekeverőzök, hogy akkor most mikor is jó baba szempontjából együtt lenni.
2009. okt. 27. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!