A párommal szeretnénk babát de ahányszor együtt vagyunk kifolyik a sperma. Mit csináljak hogy ne folyon ki az egész? Lehet, hogy ezért nem jön össze a baba?
Azt mondják az orvosok,hogy a hagyományos pózban a legbiztosabb,de szerintem mindegy!
Mindegy ki mikor megy el időben,ha neked épp nem sikerül az sem baj.
Feküdj a hátadon 20 percet.Én még szoktam egy zsepit odatenni,hogy ne az ágy legyen olyan.Így biztos bent vannak addig amíg fel nem kelek! :)
Állva szeretkezve is teherbe lehet esni, sőt úgy is, ha utána kimosod magadat, ezen nem múlik. A java kifolyik minden nőnek, ezen fejen állva sem tudsz változtatni. Az első lökettel azonban jó sok sperma jut be a méhszájadon keresztül a méhedbe. A legéletrevalóbb hímivarsejtek nagyon jó úszók, fél óra-egy óra alatt a petevezetékben teremnek, ahol a megtermékenyülés folyik. Az ő útjukat könnyíted meg azzal, a szeretkezés után fekve maradsz egy ideig, akár egész éjjel.
A nő orgazmusa kedvező kémhatású a spermára nbézve, ráadásul felfelé szippantja a hímivarsejteket, így nem kell mellőznötök. :-)
Én pont ezért megyek mindig szex előtt el pisilni. Rám is rám szok jönni közben. És utána meg mindig el kell mennem. Most mi is babát tervezünk ezért nem megyek ki wc-re, egyet szunditok csak utána.
Te is pisilj előtte és akkor kibirod valahogy az 1-2 órát. Hogy kinek van előbb szerintem az mindegy, de valószinűleg ha te mész el előbb akkor már nincs ok azon aggódni, hogy mikor már benned a sperma, ki ne folyjon. És állitólag a nő orgazmusa lúgositsa a hüvelyflórát, ami szintén jót tesz a spermáknak. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!