Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már megtörténhetett a tüszőrep...

Már megtörténhetett a tüszőrepedés szerintetek?

Figyelt kérdés
[link]
2009. okt. 27. 08:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia sztem kizárt hiszen a ciklusod elején vagy.És nem is esett a hőd ill nem is ment fel.Na akkor reped meg és fent is kéne maradnia ....akkor lehetsz terhes.

De ilyen korán még semmit sem lehet mondani de sztem nem volt sem péd sem tüszirepid.De sokat vagytok együtt igy esélyes a baba ha bármikor is lesz csak igy tovább sok sikert.

2009. okt. 27. 08:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Jajj még azt akartam kérdezni mi ez a sok vérzés mindig ilyen a ciklusod?
2009. okt. 27. 08:56
 3/5 A kérdező kommentje:

Ciklusom elején???!!! 14. napon vagyok, pont a középidő. A hőnek nem feltétlenül kell leesnie, de ha hirtelen megugrik 0,2-0,3 fokot, akkor valószínű a tüszőrepi.

Az előző ciklusom 22 napos volt, és ott a 13. napon volt UH-val igazolt tüszőrepi, és ott is csak a hirtelen felugrás volt. Nézd csak:

[link]

2009. okt. 27. 08:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem, csak első inszemem lett volna, és Merional-al stimuláltak. Egy kicsit bekavart. Az inszem elmaradt, mert "lekéstem", ugyanis ahogy írtam a 13. napon magától megrepedt a tüszőm, amikor UH-n voltam.
2009. okt. 27. 08:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Bocsi nagy görbéző nem vagyok életemben egyet csináltam és akkor összejött a baba.

Én csak azt tudom mondani amit anno a Csajok irtak itt nekem rá.Meg amit itt olvasgatok de ezek szerint az sem száz.Sok sikert Nektek és kivánom hogy mihamarabb jöjjön össze a baba de azért belinkelem a görbém igaz nem vezetem már de ilyen volt innen vettem azt amit irtam sok sikert majd irj hogy mizus vagy ha van kedved és remélem más is válaszol a kérdésedre üdv 23 heteske

Itt a g9rbém: [link]

2009. okt. 27. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!