Ez menstruáció, vagy mit gondoljak? Nem volt piros vér.
Figyelt kérdés
Múlt hónapban a 42. napon jött meg a menstruációm előtte két napig barnáztam, majd az első piros vérrel járó napomtól vettem alapul a következő ciklust. Ez alapján a következő ciklusban 23. napon szeretkezés után nagyon enyhe világos zsemleszínű folyást tapasztaltam, enyhén görcsölt a hasam. Másnap semmi, a hasgörcsöt kivéve, a menzeszt még korainak tartottam, de éreztem hogy bármelyik pillanatban megjöhet. Harmadnap szintén szeretkezés után kicsit barnásabb volt a folyás. Gondoltam majdcsak megjön hiszen nagyon görcsölök, vettem is be egy cataflamot, mert már annyira fájt. Negyedik nap már elég sok sötét barna folyás volt (semmi piros vér), a mennyiség miatt viszont beírtam ezt az első ciklusnapomnak. Be is tettem egy tampont amit jó pár órával később úgy kellett kioperálni magamból, mert száraz volt, a görcsölés elmúlt tegnap semmi vér sem görcs sem barnázás nem volt, ma egy csöpp barna pötty. Beteg lennék? Vagy talán babában is reménykedhetek?2013. aug. 7. 18:31
1/2 anonim válasza:
Szia! Bocsi, hogy segíteni nem tudok, viszont nekem is detto ugyanez van. Megjön ugyanígy, 1 vagy 2 nap múlva semmi, hasam fájdogál hozzá, tamponok tök szárazak. Ja, a tetejébe ezt 2 hetente eljátssza velem... Én holnap megyek nőgyógyászhoz pont emiatt, na meg mert babát szeretnénk. Remélem komoly, csak valami összekavarodott bennem.
2/2 anonim válasza:
Utolsó mondatom helyesen: Remélem nem komoly...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!