Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szeretnék egy kis babát 18...

Szeretnék egy kis babát 18 éves lány vagyok. Szerintetek várjak még vagy beválaljam?

Figyelt kérdés
a párom is szeretne gyereket ő 25 éves már 3 éve együtt vagyunk mind a ketten dolgozunk van saját lakásunk tehermentesen. Már 15 éves korom óta szeretnék egy saját gyereket, de mindenki azt mondja hogy még ne meg hogy meg fogom bánni mert fiatal vagyok.
2013. aug. 7. 13:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ja a cuki muki kisbabát mert örökre baba marad, elég gügyögni hozzá.....
2013. aug. 7. 20:08
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt nektek kell tudni,gyereket mellett is lehet karriert építeni,megvalósítani a céljaidat,ha most szeretnétek,és úgy is álltok akkor hajrá,ne más mondja meg.Én 18 évesen baromira nem akartam még gyereket erre 20 évesen teherbe estem,most 2,5 éves a fiam én mellette államvizsgázom,dolgozom építem a karrierem,külön lakásban élünk,még autónk is van,saját magunkat tartjuk el tudom,hogy korán jött de úgy abban a helyzetben már nem az volt a döntő fiatal vagyok-e vagy sem.
2013. aug. 7. 20:09
 13/16 anonim ***** válasza:
*gyerek mellett
2013. aug. 7. 20:09
 14/16 anonim ***** válasza:
Hogy van itt minden 18-20 éves lánynak saját tehermentes lakása?
2013. aug. 8. 12:12
 15/16 A kérdező kommentje:
Örököltem édesapámtól...
2013. aug. 8. 14:39
 16/16 anonim válasza:

Sziasztok! Kedves kérdezö, én is pont így vagyok! :) Párommal már jó pár éve együtt vagyunk, mind ketten dolgozunk. Kiskorom óta ez az álmom, és most úgy érzem olyan közel kerültem hozzá. Eltudnám látni, türelmem is van. A szórakozást meg amùgy sem tartjuk semminél sem elörébb. Még akarunk várni 1-2 évet, de nem bírok magammal. Ùgy szeretem és még meg sem született!

18/L

2013. aug. 8. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!