Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ennyire halvány csíkja volt...

Ennyire halvány csíkja volt már valakinek?

Figyelt kérdés
[link]
2013. aug. 6. 21:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen volt amikor idő előtt teszteltem pozitívat. Aztán egyre erősödött.
2013. aug. 6. 22:22
 12/15 anonim ***** válasza:
Elöször nekem is ilyen halvány lett. 1hét mulva megismételtem,akkor már jól látszódott a csík:) 15.hete itt van a pocimban :))
2013. aug. 6. 23:01
 13/15 anonim ***** válasza:
most komolyan nem értem miért írjátok,hogy látszik a második csík.Van ott vmi,de az szürke,szerintem ez száradási csík
2013. aug. 6. 23:01
 14/15 anonim ***** válasza:
Az enyém ennél egy hajszálnyival volt sötétebb, és most taposom a 20. hetet. :) Mondjuk számomra akkor egyértelmű volt, hogy van ott csík, és baba van, így én ez után nem is csináltam másik tesztet, de ha Téged megnyugtat, akkor - ahogy előttem is írták - reggeli első vizeletből két nap múlva érdemes.
2013. aug. 6. 23:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Nos csináltál másikat? Kíváncsi vagyok :)
2013. aug. 8. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!