Túl problémás esetnek számítok? (Részletesen lent)
Szia!
Hasonló a történetünk.2,5 évvel ezelőtt terveztük be a babát. Hosszú hónapokig nem is menstruáltam, sztk-ból, sztk-ba jártam. Várattak, leszartak. Végre odakerültem egy sztk-s endokrinológushoz, akkor már sejtettem hogy hipofízis adenomám van. A doki egy ku**a mr-re nem volt hajlandó elküldeni, én meg lelkibeteg lettem, hogy agydaganatom van. Meguntam és elmentem a mens mentis-be Major Judit doktornőhöz. Decemberben megállapította a PCO+inzulinrezisztenciát, felírt merckformint, 160g diétát elkezdtem. Adott beutalót ingyenes MR-re!! Februárba lett meg az eredmény, megnyugtatott, írt Bromocriptint.
Júniusba teherbe estem.
Most vagyok 8+6 hetes kismama.
Szóval én a mens mentist csak ajánlani tudom.
12.000 az 1. konzi, 10.000 a többi, a vizsgálatokat én sztk-ra kértem, kaptam beutalót.
Minden jót kívánok!
Nekem a végső elkeseredésemben, amikor már a depresszió felé hajlottam, ez a klinika megnyugvást, és vigaszt nyújtott.
És egy kisbabát a pocakban.
nekem inzulinrezisztenciám és hipoglikémiám is van, plusz alul működik a pajzsmirigyem. Gyógyszert szedek/szedtem mindegyikre, tartottam a 160 g-os diétát.
A MensMentist ajánlanám én is, engem ott hoztak rendbe, most már túl vagyok a 20. héten. Előtte jártam más dokiknál is, hát alig értettek hozzá, vagy tojtak rám nagy ívben (divatbetegség, majd elmúlik, vállaljon csak nyugodtan babát, majd jön és társai - volt is vetélésem...), 4 évig sz*rakodtunk így.
Én nagyon messziről járok hozzájuk, és lehetőség van távkonzultációra is az első pár alkalom után.
Ettől függetlenül biztosan vannak még nagyon jó endokrinológus dokik, de én onnan nem mentem már tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!