Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a doki nem tapint semmi...

Ha a doki nem tapint semmi terhességet 5 nappal a mensi kimaradása után de a Teszt pozitív az mit jelenthet?

Figyelt kérdés

UHra csak 12ére kaptam időpontot sajnos :(

Szeretném ha negatív lenne mert közben úgy alakult hogy válunk.

Az ha a doki tapintásra semmit nem érzett jelenthez valamit?

2013. aug. 6. 11:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy terhes vagy, csak korán mentél dokihoz.
2013. aug. 8. 23:33
 12/15 Gyönyörűséges ***** válasza:

nagyon sajnalom hogy az abortuszon gondolkodsz, semmi esetre sem beleszolni akarok de olvastam egy tortenetet a facebookon lehet nem igaz, de erdemes ebbe belegondolni. Idezem :

" egy anyuka a nogyogyasznal panaszkodik, hogy a nem tervezett terhesseget szeretne megszakitani. az orvost ez melyen erinti es arra gondol kicsit csobe huzza az anyukat. a no szeretne ha fajdalommentes lenne a beavatkozas, erdeklodik a komplikaciokrol amit az orvos reszletesen el is mond az anyukanak. majd megkerdezi szeretne egy masik alternativat, ami fajdalom es komplikacio mentes? az asszony nez furan, hogy ez mi lehet , majd kozli az orvos mi lenne ha a nagyobbik gyereket olnenk meg??? az egeszsege biztonsagban lenne, nem lenne mutet.... egyik vagy masik ember megolese kozott nincs kulonbseg akkor miert nem valasztja ezt??? termeszetesen az edesanya rosszul lett, melyen magaba nezett es jo hir a baba megmaradt"

Tudom, lehet morbid es nem is szo szerint ideztem de a lenyeg szerintem atment. Szamomra nem letezik a foldon olyan ferfi akiert egy eletet megszakitanek. Nagyon sok egyedulallo anya van ket gyerekkel, minden megoldhato csak akarni kell. szerelem johet meg az eletedbe szaz is, de lelkileg lehet soha nem dolgozod fel. gondold at meg van idod.

Elnezeset ha esetleg valami bantot irtam!!

2013. aug. 9. 07:01
 13/15 anonim ***** válasza:
sajnallak, hogy abortuszon kell gondolkodnod. egyeltalal hogy ez felmerült benned. mi parrommal probalkpzunk egy ideje sikertelenül. ne dobd el magadtol. azt a kis eletet akit annyi szeretetet ad neked amennyit egy ferfi sose fog.. abortusz nagy trauma 2 baratnomnek is volt lattam mennyire megviseli oket. hidd el nem jo. latnise nem hogy akkor atelni
2013. aug. 9. 07:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Mi is szétmentünk a párommal....ráadásul irdatlan nagy háborúk voltak...aztán egy este haza mentem, és beszélgettünk egyet,aztán úgy alakult hogy több lett....terhes is lettem egyből...de nem békültünk ki azonnal....egy kis idő eltelt, mire szóba álltunk, de a babát nem voltam hajlandó elvetetni....és amikor Ő is felfogta mi történik, utána nagyon jó lett a kapcsolatunk...én nem ölném meg a gyerekem.......de a döntés a Te kezedben van.....
2013. aug. 9. 11:31
 15/15 A kérdező kommentje:

Egyedül, 2 gyerekkel, 1 fizetésből... nem hiszem hogy menne és bármi áron nem is akarom.

1 gyerekkel a jég hátán is megélek, tudok könnyen új életet kezdeni mert a lányom 5 éves.

Ennek a terhességnek a tanulság a célja...hogy figyeljek oda a jelekre ne csak azt higyjem el amit el akarok.

2013. aug. 10. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!