Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
A párommal július 27. én voltunk együtt megszakítással "védekeztünk" ( mielőtt még bárki is pocskondiázna hogy az nem védekezés stb... nem tervezünk gyereket de ha esetleg öszejön megtartjuk és nagyon fogunk neki örülni.) Vagy 2 napja vannak ilyen tüneteim hogy a melleim fájnak a hasam is fáradékonyabb vagyok a szokottnál hányingerem van de nem hánytam még és fehér folyásom van a mensimnek 17.-én kellene megjönnie. Lehet terhesség vagy miez?? Köszönöm a válaszokat.
2013. aug. 5. 16:43
 1/7 anonim ***** válasza:
húúúú lehet hogy PETEÉRÉS????....
2013. aug. 5. 16:47
 2/7 anonim ***** válasza:
nem vagy terhes, szerintem a meleg miatt érzed magad rosszul. egyébként ha terhes lennél se érezhetnéd a tüneteket ilyen hamar.
2013. aug. 5. 16:49
 3/7 anonim ***** válasza:
A tünetek nálam akkor jelentkeztek elsőnek mikor már egy hete késett a menzeszem. Előtte még olyan kevés a kismama szervezetében a hormon, hogy nem érezhet nagyon semmit :-)
2013. aug. 5. 16:58
 4/7 A kérdező kommentje:
Olvastam egy cikket hogy több nő beszámol arról hogy még 10 nap sem telik el és máris feszül a mellük szurkál a hasuk enyhe görcseik vannak hányinger émelygés és utána kimaradt mensi és jön a baba. Akkor ez hogy lehet hogy ilyen korán tapasztalják a jeleket.
2013. aug. 6. 04:10
 5/7 A kérdező kommentje:
Első válaszoló miből gondolod hogy peteérés ha a másik két válaszoló szerint biztos nem vagyok az??
2013. aug. 6. 04:13
 6/7 A kérdező kommentje:
Első válaszoló miből gondolod hogy peteérés?
2013. aug. 6. 04:13
 7/7 anonim ***** válasza:
2013. aug. 6. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!