Nemtudom mi van velem. Mit kellene tennem?
Általában 21 napos ciklusaim szoktak lenni.Volt olyan is ,hogy kétszer is megjött egy hónapban.
De az előző ciklus 41 napos volt. (Még ilyen hosszú ciklusom egyszer sem volt)
Az előző menstruációm október 2-án jött meg.
Most pedig október 23.-ára vártam volna de nem jött meg.Megint késik .Ma pedig átlátszó nyúllós folyásom volt(szerintem ma lehetett a peteérés) lehet hogy ez a ciklus is 41 napos lesz.:(
(a párom ölében ültem ,szemben terpeszben, a vízben úgy hogy a nemiszervünk néha szorosabban is összeért persze rajta is volt fürdőgatya rajtam pedig bugyi.Behatolás nem történt. Így teherbeesni nem lehet én úgy tudom. Ugye??/Ez agusztusban volt/ Ezután pár nappal megjött. Akkor még 21 napos ciklusaim voltak.A következő már 41 napos volt.Szeptemberben nem jött meg.Október 2-án jött meg. Most 23-án pedig nem.Ahogy már leírtam.)
Több mint két éve menstruálok.
Köszönöm a válaszokat.:)
Ha nem kell félnem a terhességtől akkor megnyugodtam.(ugyanis fiatal vagyok)
De ha megint 41 napra jön meg akkor elmegyek a nőgyógyászhoz.
De szerintem megvizsgál és azt mondja hogy ez természetes és annyira nem fog megvizsgálni.Mert szűz vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!