Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a tesztemet?...

Megnéznétek a tesztemet? Mensi előtt 8 nappal vagyok a hőmet ma mértem elsőnek 37:6 volt. A bal petefészkem nagy szúr 2 napja.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. aug. 3. 18:22
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszi én is neked
2013. aug. 3. 18:38
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem amit ti az utolsó két képen láttok az csak egy árnyék!

Marha korán teszteltél, még talán be se ágyazódott a petesejt! Várj pár napot!

(Már kaptam meg, hogy írigységből írok ilyet, de nem így van. Jelenleg 26 hetes vagyok és van már egy 2 éves lányom)

2013. aug. 3. 19:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia. A képekből nem igazàn látszik, hogy szellemcsíkosak e a tesztek. Ha csak szellemcsíkosak, akkor a teszt csík nem rózsaszín, hanem szürkés. Ha valóban pozitív a teszt, akkor mindkét csíknak rózsaszínűnek kell lenni. Én így hallottam és ezt is tapasztaltam. Én a nem várt menzesz napján már erős pozitívat teszteltem. Mikor terhes lettem a hőm 37 körül volt, de ez is változó. Ha gondolod pár naponta tesztelj, mert ha tényleg terhes vagy, erősödik a csík is.Remélem összejött a baba Neked is!:-)12hkm
2013. aug. 3. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!