Megnéznétek a tesztemet? Mensi előtt 8 nappal vagyok a hőmet ma mértem elsőnek 37:6 volt. A bal petefészkem nagy szúr 2 napja.
2013. aug. 3. 18:22
11/13 A kérdező kommentje:
Köszi én is neked
2013. aug. 3. 18:38
12/13 anonim válasza:
Szerintem amit ti az utolsó két képen láttok az csak egy árnyék!
Marha korán teszteltél, még talán be se ágyazódott a petesejt! Várj pár napot!
(Már kaptam meg, hogy írigységből írok ilyet, de nem így van. Jelenleg 26 hetes vagyok és van már egy 2 éves lányom)
13/13 anonim válasza:
Szia. A képekből nem igazàn látszik, hogy szellemcsíkosak e a tesztek. Ha csak szellemcsíkosak, akkor a teszt csík nem rózsaszín, hanem szürkés. Ha valóban pozitív a teszt, akkor mindkét csíknak rózsaszínűnek kell lenni. Én így hallottam és ezt is tapasztaltam. Én a nem várt menzesz napján már erős pozitívat teszteltem. Mikor terhes lettem a hőm 37 körül volt, de ez is változó. Ha gondolod pár naponta tesztelj, mert ha tényleg terhes vagy, erősödik a csík is.Remélem összejött a baba Neked is!:-)12hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!