Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Soha nem hittem volna, hogy...

Soha nem hittem volna, hogy ilyet fogok itt kérdezni, de szerintetek ez már pozitív? (Hcg)

Figyelt kérdés
[link]
2013. aug. 3. 07:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Őszinte részvétem! El sem tudom képzelni, milyen érzés lehetett! 25 hetesen horror elképzelni, ami veletek történt (lehetett tudni az okát? Az orvosok kivizsgálták?). Biztos vagyok benne, hogy orvosilag és emberileg is mindenki segíteni fog, és a legjobbakat kívánom nektek! Csak arra gondolj, hogy most már nem lesz semmi baj!
2013. aug. 3. 09:38
 12/12 A kérdező kommentje:

Igazából nem tudták megmondani. Nem volt fertőzésem, sem semmi, minden értékük rendben volt, a boncolás is azt mutatta, hogy makkegészséges kisfiú volt mindkettő. (Egyébként élve születtek.)

Azt mondták, hogy valószínű annyira fejlettek és nagyok voltak, hogy nem bírta a méhem. A terhességem is problémamentes volt, és ez is egyik pillanatról a másikra zajlott le, minden előjel nélkül...

Próbálok bizakodó lenni, és hasonlóan élvezni a várandósságot, mint tavaly.

2013. aug. 3. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!