Borzaszto mellfajdalom, es faradsag meg mindig a tuszorepi mellekhatasa lehet vagy baba?
Figyelt kérdés
12 napja vettem be a tuszorepi szurit es borzaszto mell fajasom van,nagyon meg vannak duzzadva a melleim es folyton aludnek.
Szerintetek baba miatt vannak ezek a tunetek?
2013. aug. 1. 14:38
1/5 anonim válasza:
Ezek nem a terhesség jelei, a terhességnek más tünetei vannak.
2/5 anonim válasza:
mindkettő lehet, de igenis terhesség jelei ezek, bár fáradtság picit késöbb jön inkább. Csinálj tesztet pár nap mulva és kiderül, felelsleges találgatni, mert biztosat csak pár nap mulva fogsz tudni.
3/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.
Jo persze tudom,hogy tesztelnem kellene,De amikor meg kaptam a szurit ra 2 napra el kezdett fajni a amellem es meg duzzadt,de most.hogy meg csak 3 nap van a nem vart menszi-ig ahoz kepest meg jobban faj es meg jobban meg van duzzadva,olyan szinten,hogy kicsi a mellatarto.
Ez az amit nagyon furcsalok inkabb!
2013. aug. 1. 14:51
4/5 anonim válasza:
csinálj egy tesztet.én szorítok hogy baba legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!