Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az ovulációs nap előtti napon...

MissKryssz kérdése:

Az ovulációs nap előtti napon voltam együtt a barátommal végig óvszerrel, és mindössze 1-2 percre óvszer nélkül. Nem ejakulált. Szerintetek előfordulhat terhesség?

Figyelt kérdés
Rendszeresen óvszerrel védekezünk és ritka a megszakításos módszer. Eddig szerencsére semmi baj nem volt, de megmondom őszintén nem tartom valami jó védekezési módszernek. A barátom 21 éves, én 17 éves vagyok. Azt mondta, hogy nagyon odafigyel ilyenkor is. Remélem csak bemesélem magamnak ezt az egészet és semmi gond nincs.:S
2013. aug. 1. 13:15
 1/6 anonim ***** válasza:
sajnos előfordulhat mégha vigyáz is és kicsi is rá az esély. Sok baba fogan megszakítás mellett. Ezt csak oylan pároknak szabad alkalmazni ahol nem nagy gond ha becsúszik a baba ez nálatok ennyi idősen gondolom nem ez a helyzet. Én nem engedtem volna még csak a közelembe sem gumi nélkül 17 évesen az aktuális barátomat. F
2013. aug. 1. 14:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Bocsi lemaradt a vége.

Szóval: Főleg az ovu körüli napokon kerüljétek ezt. Mint tudjuk egy spermium is elég.....

2013. aug. 1. 14:19
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Tudom, hogy hülyeség volt, de remélem nincs semmi baj; és több ilyen biztos, hogy nem lesz.

Anyum tud róla, hogy együtt szoktam lenni a barátommal, de nagyon szégyellném magam, ha teherbe esnék, mert nem szeretnék a terhükre lenni. :S

2013. aug. 1. 17:05
 4/6 A kérdező kommentje:

De akkor is előfordulhat terhesség, ha ez úgymond egy "levezetés" szerű volt?:S Rövid ideig tartott nagyon.:S

Előtte óvszer volt:|

2013. aug. 1. 17:23
 5/6 anonim ***** válasza:
ha elment az óvszerbe és nem mosta meg és úgy betette akkor még angyobb az esély mivel lehetett sperimum rajta.
2013. aug. 1. 20:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Letörölte utána teljesen, és valamennyi idő elis telt a két együtlét között.
2013. aug. 1. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!