Ovuláció után milyen a folyásotok a mensiig és ez miben különbözött akkor amikor teherbe estetek?
Figyelt kérdés
2013. júl. 30. 14:26
1/3 anonim válasza:
Semmiben nem különbözött, és semmi más nem volt eltérő a megszokottól. Nálam. Lehet másnál nem így volt.
2/3 anonim válasza:
Nekem mensi előtt kb egy két nappal krémes fehér folyásom volt, ami végig kísért...
3/3 anonim válasza:
Nekem peteéréskor mindig bo, àtlàtszo, vizes folyàsom volt. Ez utànna fokozatosan krèmes majd ragacsos lett. Aztàn semmilyen folyàsom nem volt mensiig. Mikor babàs lettem, màr nem vàrt elott 1 hèttel bo, testàpolo szeru fehèr, krémes folyàsom volt. Azota is megmaradt, a doki szerint normàlis :)
19 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!