Már fél éve nem jön a baba, legszívesebben már mennék orvoshoz, hogy nézzen hormonszintet, - esetleg ha félidőben mennék - peteérést ultrahanggal. Korán van még ilyesmivel foglalkoznom?
2009. okt. 23. 22:13
1/8 anonim válasza:
igazából ez egyéntől függ!én egy évet vártam mielőtt el mentem volna dokihoz azóta el telt még kettő de még mindig nincs baba!valaki egy hetet valaki egy évet valaki meg semennyit sem vár!igazából ez rajtad áll!sok szerencsét!
2009. okt. 23. 23:48
2/8 anonim válasza:
Szia!
Én 3 hónap után mentem el de azt mondtam hogy 8 hónapja próbálkozunk. Jól tettem mert elkezdett leállni a hormontermelésem. Idénre garantálta a babát azt mondta de ha nem vállaljuk akkor már nem tud segíteni jövőre csak a meddőségi központ esetleg. Menj ha úgy gondolod, kamuzhatsz is egy kicsit mert 1 évig gyógyszert bármi van nem adnak hogy hátha sikerül természetesen.
2009. okt. 24. 09:16
3/8 anonim válasza:
Ha fiatalabb vagy ráérsz még, próbálkozzatok. Én 30 évesen elmentem dokihoz és azt kamuztam, hogy évek óta nem jön össze. Az előző doki várt volna még. Így is eltelt pár év, mire összejött. Minden vizsgálaton, inszemen stb mindenen túl voltam már.
2009. okt. 24. 14:16
4/8 anonim válasza:
Szia! Második vagyok és 21 éves. Írtam hogy betegségem volt Tehát nem a kor számít. A harmadik válaszolónak szól a link. De ajánlom a Te figyelmedbe is.
Itt a fiatalabbak vannak és rengetegen "betegség" miatt vállalták a babát. Velem együtt. Nins mindenkinek sok ideje... Nem mondom hogy mindenki közéjük tartozik de ha nem bízol a természeteben akkor menj Te is Dokihoz. Én jövőre már nem biztos hogy várhatnék babát!!!! Akkor viszont értelmetlennek találnám az életemet.
Nem a második válaszolónak írtam amit írtam, természetesen a kor abban az esetben számít, ha idősebb vagy nem biztos hogy "ráérsz" éveket próbálkozgatni. Mert azt veszed észre, hogy 40 éves leszel. Jobb a vizsgálatokon mihamarabb túlesni - ha nem vagy már tini - mint évekig próbálkozni, aztán a 30-as éveid végén mindenféle vizsgálatokat elkezdeni. Természetesen, ha valamilyen probléma áll fenn, akkor a kivizsgálása szükséges.
2009. okt. 24. 21:32
7/8 anonim válasza:
Szia!Menj nyugodtan !Nekem is fél év telt el mióta abbahagytam és elmentem dokihoz és küldött is hormonvizsgálatra és kiderült hogy PCO- s vagyok, kaptam rá gyógyszert!
2009. okt. 24. 23:57
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 27 éves vagyok, és bár nem sürget az idő, mégis úgy döntöttem, hogy orvoshoz fordulok. Vannak megérzéseim a hormon-háztartásomat illetően, ezért a végére szeretnék járni. Ha más nem, megnyugszom és várom tovább a babaáldást :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!