Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 hete múlt el a menszeszem...

2 hete múlt el a menszeszem tegnap viszont barnáztam, ez jelenthet terhességet?

Figyelt kérdés
van egy kisfiam.vele a nemvárt napján barnáztam.vagyisegy barna foltvolt akkor is mint most.csak akkor a nemvárt napján,most meg 2 héttel menszi után
2013. júl. 28. 18:43
 1/9 A kérdező kommentje:

ezt találtam az egyik oldalon Mi számit normális (pozitív) barnázásnak?

Normális barnázásnak azt nevezzük, amikor a rendes menstruációs vérzésünk után, tegyük fel egy egészséges 3-5 napos menstruáció után meg 1-2 napos vérzésünk van.

Ovulációs barnázás, más néven közti vérzésnek nevezzük a ciklus közepén, vagy a következő esedékes menstruáció előtt 10-14 nappal jelentkező vérzést, ami szinten normális. A ciklus közepén jelentkező vérzének 2 oka ismert:

- a petesejt kitör a tüszőből, amelyet egy kis vérzés kísér

- ovuláció alatt egy hirtelen és rövid ideig tartó ösztrogén szint emelkedés történik, ami arra készteti a méhnyálkahártyát, hogy egy kis része ledobódjon.

2013. júl. 28. 18:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Vagy igen, vagy nem. Teszt mit mutat? Orvos mit mond?
2013. júl. 28. 20:28
 3/9 A kérdező kommentje:
nem teszteltem még.
2013. júl. 29. 13:58
 4/9 anonim ***** válasza:
szia na mi lett?
2013. aug. 5. 18:19
 5/9 A kérdező kommentje:
szia.30.án csináltam tesztet igaz délután és negatív lett.viszont tegnap reggel megjött de nem olyan mint szokott hanem csak barna és olyan kocsonya szerű az állaga.ez normális?
2013. aug. 6. 15:30
 6/9 anonim ***** válasza:
az még nem rendes mensi :/
2013. aug. 6. 17:42
 7/9 A kérdező kommentje:
érdemes tesztelni?most tesztelhetek vagy reggel?a cicim fáj
2013. aug. 6. 17:48
 8/9 anonim ***** válasza:
szerintem csinálj holnap reggel egy tesztet és írd meg mi lett
2013. aug. 6. 18:59
 9/9 A kérdező kommentje:
negatív a teszt.reggel átváltott a barnázás kis pirosasba de úgy látom el is fog múlni a menszeszem
2013. aug. 8. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!