Ha mensi előtt nem érzek mellfeszülést, terhes? (bőv. Lent)
Nézd, ez egy olyan kérdés, amire úgyis csak a teszt fogja megmondani a választ. Nyilván, ha nem védekeztek, persze, hogy lehetsz terhes. De hogy most ezt valaha össze fog-e függeni a cicijeid feszülésével, szerintem, ember legyen a talpán, aki megmondja. Nekem speciel semmi különleges tünetem nem volt. Semmi beágyazódásos vérzés, semmi pecsételés, sőt! Az esedékes menses napján még úgy el kezdett fájni a hasam, mint amikor nagy ritkán jelentkezik nálam a menstruációs görcs. Biztos voltam abban, hogy meg fog jönni. Aztán mégsem. A cicijeim is csak hetekkel később változtak, és már javában késett, mikor az első "klasszikus" émelygés jelentkezett.
Ha gyanakodsz, tesztelj, de mivel minden terhesség egyedi, így nincs tuti recept, hogy milyen tünet jelez babát, milyen nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!