Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek se lesz már ebbe...

Szerintetek se lesz már ebbe a hónapban ovum? Görbe lent

Figyelt kérdés

[link]

szerintem már túl késő lenne egy ovuhoz főleg ilyen görbével :( valahogy sehogy se akar fentebb menni pedig ilyenkor már van mikor 36.8-9 is szokott leni

2013. júl. 26. 11:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem szokott kesöi ovud lenni akkor mär tenyleg ne remenykedj.Nekem is most volt egy ovu nelküli ciklusom,söt 17 nap volt az egesz.Nekem sem volt meg ilyen,de nem vagyunk beällitott müszerek,mindig ,minden mäs. Sajnälom.:-(
2013. júl. 26. 11:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem sem volt-lesz most. Előfordul ilyen is. Ha nem rendszeres, nincs gond.
2013. júl. 26. 12:33
 3/4 anonim ***** válasza:
nekem is volt egy ilyen hónapom,bár én akkor csak ovu teszteltem,de negatív volt az egyik hónapban.Én a barátcserjét következő ciklus elejétől kezdtem el és abban a hónapban az ovu teszt is pozi lett és a hóm is mutatta ,terhes is lettem Nyugi,vannak ilyen hónapok néha,de a barátcserje szerintem hatásos lesz!Ha nem akkor doki lásson! Én drukkolok neked!
2013. júl. 26. 12:57
 4/4 A kérdező kommentje:
volt már olyan görbém amin nem lehetett kivenni hogy volt ovum de az nagyon csúnya is volt ez ahhoz képest még szép is attól függetlenül hogy ebbe a hónapban elmaradni látszik :/ jövő hónaptól már én is elkezdem az ovu tesztelést hátha okosabb leszek :)
2013. júl. 26. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!