Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » LEHETEK TERHES? :OOOO

LEHETEK TERHES? :OOOO

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és a barátom megujjazott de lehet h kicsit spermás volt az ujja de ha spermás volt akkor is csak nagyon kevés volt rajta és nem nyúlt be nagyon csak kb 5cm-re.:/ LEHETEK TERHES?? (a barátom is 15 éves)

2013. júl. 24. 18:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én ennyi idősen tudtam, hogy készül a gyerek, bár nem űztem belőle sportot, mert megneveltek és szorult belém egy kis szemérem is. De szíved joga ennyi idősen átjáró házat csinálni a bugyidból, ahhoz viszont semmi jogod, hogy ilyen hangnemben társalogj felnőtt emberekkel.

Majd ha normálisan állsz itt mindenkihez és normális kérdést teszel fel korrekt érvekkel, ellenérvekkel, akkor majd számíthatsz segítségnyújtásra. Amíg csak a butaság ömlik belőled, addig - ne vedd zokon, de - mindenki ki fog nevetni azok közül, akik itt vannak.

Amúgy terhes vagy, belelátok a méhedbe, jósgömböm is van, az azt mutatja, hogy boldog anyuka leszel 16 évesen. Várj csak! Látok még valakit a gömbben. Ja igen, a jó édesapádat, aki épp nevelő célzattal pofont osztogat! Rád férne, nem is kicsit!

2013. júl. 24. 20:32
 12/15 anonim ***** válasza:

Már ne is haragudj de

1:Minek szexelsz ha még azzal se vagy tisztábba,hogy hogyan eshetsz teherbe.

2:Mégis miért minket kérdezel?Logikusabb lenne ha megvárnád,hogy megjön-e a mensid és ha késik akkor vegyél egy tesztet.

3:Ha kicsit jobban körülnézel legalább még 99 ugyanilyen kérdés van és mindig ugyanaz a válasz

4.Téged nem tanítottak tiszteletre?Hogy beszélhetsz így egy felnőttel?Egyértelmű hogy ő okosabb nálad.(pláne a kérdésed alapján)Hidd el ezzel a stílussal csak azt éred el hogy mindenki nyomorék parasztnak fog gondolni aki még beszélni se tud normálisan.

Egyébként,hogy a kérdésre is válaszoljak nem valószínű hogy terhes vagy(bár tudod egy minimális esély mindig van rá)

16/l

2013. júl. 24. 20:36
 13/15 A kérdező kommentje:
amugy utánnanéztem nemlehetek terhes mert kb 15-30 percel azelött lehet olyan lett a keze lehet nem és a spermának be kell lövellni és ő meg csak alig nyult be..:) huuuhh megkönnyebbültem..és bocsánat h gyökereztem..:////
2013. júl. 24. 20:37
 14/15 A kérdező kommentje:
és nem szexeltünk.:)
2013. júl. 24. 20:43
 15/15 anonim ***** válasza:
De ha a szexre kerülne a sor,akkor húzzon gumit!!!!Nemhogy aztán megint itt fogsz sírni...
2013. júl. 24. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!