Másnak is volt ilyen, hogy több pozitív teszt és mégis megjött? Másnak is volt ilyen csalódás?
Figyelt kérdés
ugyanis 4pozitív tesztet csináltam,mert kb el se hitte,hogy tényleg két csík és mind pozitív és nem is jött meg a nemvárt napján,de aztán mégis elkezdtem vérezni és megjött....:(2013. júl. 24. 17:46
1/3 anonim válasza:
Szia. Én így vagyok vele, ide teszem a görbém neked...nem tudni még mi lesz, orvos azt mondta, ne aggódjak, várjunk...
2/3 anonim válasza:
Szia ! Nekem barnázás volt, sajnos méhen kívűli lett :( MEnj el mindenképp orvoshoz, mert ha nincs gond, kaphatsz rá gyógyszert!!
3/3 anonim válasza:
Én ép most jártam így napokig + teszt,este még erősödött is és reggel vérben keltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!