Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik nap volt a legtöbb...

Melyik nap volt a legtöbb esély? Jókor voltunk együtt?

Figyelt kérdés

Kedden: nagy hőleesés 36,5; nyálkadugó eltávozik! együtt voltunk a párommal

Szerda: hő elkezd emelkedni 36,6; nagyon erős ovufájdalom, nagyon sok hüvelynyálka

Csütörtök: ma reggelre tovább emelkedett a hőm 36,8

(Átlaghőm amúgy 36,6)

Sajnos tegnap este nem tudtunk együtt lenni, mert párom nem volt jól. Ami még fontos lehet, hogy a szerdai együttlét előtt 1 hete nem voltunk együtt - ez nem befolyásolja a spermák minőségét???

Szerintetek lehet baba a keddi együttlétből? Vagy ma is próbálkozzunk?

2009. okt. 22. 08:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi peteérés előtt 3 nappal és ovuláció után 2 nappal voltunk együtt. Hogy vajon hogy sikerült??? :) Bezzeg amikor kellett volna, hogy összejöjjön a módszerek szerint, akkor semmi. :)
2009. okt. 22. 09:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem sokan tévhitben élnek(én is), tegnap olvastam a babatervezők oldalán, hogy a tojásffehérje nyák több napig is lehet, ez jelzi a termékeny időszakot, de az ovuláció egy nap, amikor a nyákdugó távozik termékennyé válunk, de a pete kiszabadulása ezen napok valamelyikén van. Az ovu teszt segíthet, mert általában a + napot követő első negatív napon van az ovu, és másnap a hőmérséklet emelkedés is azt mutatja, hogy megtörtént.
2009. okt. 22. 09:56
 3/4 anonim ***** válasza:
2. vagyok, ma legyetek együtt ha lehet. bár lehet hogy a kedd is elég lenne. biztos ami biztos. sok sikert
2009. okt. 22. 09:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik, szerdán volt a tüszőrepedésed, és emellé a lehető legtökéletesebb időpontban, kedden szeretkeztetek is. A petesejted vagy megfogant, vagy elhalt azóta. A babáért már mindent megtettetek, most már nyugodjatok meg erre a hónapra, és szeretkezzetek csak kettőtök örömére. :-)
2009. okt. 22. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!