Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a véleményetek dr. Kereszte...

Mi a véleményetek dr. Keresztes Csaba nőgyógyászról Szegeden?

Figyelt kérdés
2009. okt. 21. 14:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én megvagyok vele elégedve!Én is hozzá járok már 7éve!Velem mindig kedves volt,és ha kérdeztem mindenre válaszolt!Szerintem jó orvos!
2009. okt. 21. 19:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Szia Köszi a választ
2009. okt. 21. 21:28
 3/6 anonim ***** válasza:
szia!én igazából nem vagyok elégedett vele.most voltam nálla először.az egy dolog vicces ember,de dúrva és az elvégzett vizsgálat eredményét sem közölte.csak ennyit mondott"10 nap múlva kontrol" . rákérdeztem h akkor mégis mondjon már vmit,erre felbőszülten elmondta h látott egy kis cisztát ami felszívódik és egy petezsákszerű képződményt.szóval nem voltam megelégedve vele.
2010. jan. 25. 18:04
 4/6 anonim válasza:
Én még csak 1 éve járok hozzá, csak fogamzásgátló miatt, nem terhesgondozás, meg semmi ilyen, de nagyon meg vagyok elégedve vele. Humoros és mégis van tekintélye. Nekem is talált cisztát, és visszahívott kontrollra, ilyenkor amúgy se tud mit csinálni. Holnapután megyek hozzá, majd elmondom, akkor milyen volt... Lehet most morci lesz... xD
2011. aug. 29. 17:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Jól olvastam valahol, hogy 2014ben ő hunyt el?
2017. aug. 8. 11:06
 6/6 anonim válasza:
5-ös - Sajnos igen, ő halt meg. 😢
2022. dec. 9. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!