Segitségeteket szeretném kérni, hogy miért ilyen a mensim, és kinek milyen tapasztalata, esetleg eredménye lett?
23 éves vagyok másfél éves kapcsolatban élek.
(élettársi viszony).
Eddig mindig gumival védekeztünk. Szeptember 24.-én 1x ugy szeretkeztünk hogy megszakitással. Az együtt lét előtt 7 nappal múlt el a mensim. Most októberben 31 napra megjött, vasárnap. De ilyen menstruációm még nem volt sosem. Vasárnap egésznap csak abrnáztam, sőt még hétfő délelőtt is, majd késő délután véreztem egy kicsit. Hétfő délutánig elég volt a tisztasági betét, de hétfő estére már tampont használtam. Tegnap óta megint elég a tisztasági betét. És nem olyan piros a vérzésem, hanem nagyon sötét barna. Mintha már a végén lennék a mensimnek. Mitől lehetséges ez? Készülök orvoshoz menni, ha elmúlik ez a nem tudom minek fogalmazható furcsa menstruációm. Terhességre nem nagyon gondolok, mert időben kivette. Nem fáj sem a hasam, sem a mellem, csak oldalt szokott szúrkálni, még mielőtt megjött volna előtte nagyon szúrt az alhasamnál oldalt, és sürün is kell pisilnem. A fejem is nagyon fáj, és napok óta ingerült, fezsült vagyok. De ez a mensimnek köszönhető, én úgy érzem. Előre is köszönöm a tanácsot, a válaszokat.
(bocs ha hosszúra sikeredett)
szerintem ez ugyan olyan mensi mint a többi,volt benne vér is barnázás is.Mivel influenzás tüneteid vannak,lehet ez miatt lett kissé más a mostani mensi.
Felkeresném a nődokit.Szerintm nincs baba.
influenzás tünetek??? :O
Semmi olyat nem irtam ami erre utalna. Köszike a válaszodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!