Sűrű pisilési inger feltétlenül kell hogy jelentkezzen, ha terhes lennék?
A sűrű pisilés akkor jelentkezik jobban ha már mondjuk elég nagy a magzat ahhoz,hogy nyomja a méh a húgyhólyagodat.Ha terhes is lennél,egy 2-3 mm-es petezsák még nem nyomhat semmit.
De mindenki mást mondd.
szia!
pár hónappal ezelőtt volt egy hasonló kérdés, illetve hogy mik a koraterhességi tünetek. nagyon írták többek közt, hogy a gyakori pisilési inger, én meg beírtam válasznak, hogy ez nem mindig jel, mert nekem speciel nem volt. Én nem is erről vettem észre , h esetleg terhes lehetek... de a hormonok, meg kutyafüle... förmedtek rám rögtön és azonmód lepontoztak:) pedig nekem tényleg nem volt ilyen, rosszulléteim annál inkább... szerintem nem fő terhességi jel a pisilés :)
Kedves uccsó,a 69% vagyok.Szerinted nekem miért ennyi a százalékom?Mert ha hülyeséget olvasok,arra reagálok,és persze az okostojások lepontoznak.Nem kell velük törődni,a normálisabbja meg felpontoz:)
Amúgy én is csak rosszuléteket éreztem,nem volt pisilés a köbön,meg a mellfeszülés.
Az első trimeszterben a növekvő méh egyre jobban ráhajol a hólyagra, és nyomja, ettől lehetséges a sűrű pisilési inger. Értelemszerűen kicsi méhnél, azaz a kimaradó vérzés környékén ez még nem feltétlenül jelentkezik.
De később sem kötelező. Nekem pl hátrahajló méhem van, azaz a méhem nem előrefelé hajlik a húgyhólyagomra, hanem hátrafelé. Nem is volt fokozott vizelési ingerem egy napig se.
A terhesség első biztos jele mindig a kimaradó vérzés, aztán a pozitív terhességi teszt. A tö9bbire ne adj, mert bizonytalan, kinél van, kinél nincs. A sűrű vizelési inger pl hólyaghurut jele is lehet...
15 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!