2-3 nap múlva kellene megjönnie! Hol egyik, hol másik petefészkembe szúrkál napok óta, és tegnap ahogy felálltam rettenetesen beleszúrt a köldököm alatt! Terhes lennék?
Figyelt kérdés
Kíváncsíságból elővettem a rég nem használt ovu mikroszkópomat, és páfrányos lett! Igaz előtte ittam egy pohár üdítőt, és lehet, hogy az befolyásolta! Más tünetem nincs!2008. jún. 26. 08:44
1/3 A kérdező kommentje:
és mi lehet az oka annak,hogy van hogy gyönyőrűen páfrányos egy kis idő elteltével pedig alig-vagy egyáltalán nem látok páfrányt?
2008. jún. 26. 08:49
2/3 anonim válasza:
Légy türelmes, de az ovuteszt nagyon sokmindenkinek kimutatta már ha terhes volt ilyen módo,hogy pozitív maradt. Ellenben az is előfordulhat, hogy megint van egy peteérésed mert havonta több is lehet..
3/3 anonim válasza:
a minimikroszkópot megfelelő módon kell használni, csak akkor ad pontos eredményt! előtte 3 órával se cigi, se ital, se étel, semmi nem kerülheta szádba, különben egyből megváltozik a ph-ja, és a mikroszkóp pont ezen alapul, pé-kor sósabb a nyál, így azért páfrányosodik be. a legjobb reggel mindenféle tevékenység előtt csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!