Akik voltak PCT teszten azokat milyen spermaszámmal küldték és mi lett az eredmény?
Azért ide írtam mert gondoltam itt is vagytok akik ezeken keresztül mentek és csak jó lett a vége :)egy kis optimizmusra van szükségem:)
Azt tanácsolta a dokink hogy végezzük el mert kevés a párom sperma száma 17 millio persze azóta szedi a fer 14-et ,ami segíthetett de még nem mentünk vissza andrologushoz kontrollra.Alakra meg mozgásra azt mondta a doki hogy jó!de a nődokim nem bzakodo azt mondta végezzük el ezt a tesztet de ő inszemet javasol!
Akik voltak milyen eredménnyel mentetek és mi lett a vége?
Szia!
mi voltunk PCT-n. A spermaszám 30 millió/ml volt. Az első PCT eredménye nem volt jó, ismétlést javasoltak. De nem volt rá szükség, mivel akkor lettem babás. Azóta itt a 15 hónapos kislányom. Aznap néztek UH-val petét is, volt egy szép nagy.
Az orvos szerint maga a vizsgálat is segített, mivel csináltak ott egy kis "lyukat" a spermáknak. (Nem tudom orvosilag, hogy is van ez, valahogy így magyarázta annakidején az orvos).
hát akkor nekünk szerintem még annyira sem lesz jó:(
és milxenérzés volt a vizsgálat?kellemetlen volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!