Mit tegyek a barátom nálunk wolt pár napig és persze lefekűdtűnk és rosszul sűlt el a dolog?
Figyelt kérdés
4napot wolt nâlunk és nem wèdekeztûnk. ö vigyàzott de tudom h az nem elég. egyszer én woltam felûl ès belèm is élvezett :(2013. júl. 19. 13:39
11/29 anonim válasza:
10-es: azz "üjwőtésrre", nem üvöltésre. Tanúúj máá meg jírní
12/29 anonim válasza:
Jézusom...Szánalmas, hogy milyen világot élünk...
13/29 anonim válasza:
Bár kamunak vélem, azért azt elmondanám, hogy amennyiben mégsem az, akkor:
A pasid egy önző szemét kretén, te pedig egy ostoba, pofoznivaló ri***nc vagy.
14/29 zsomkovacs válasza:
/_3h3t52 t3rh35. 8uuml523|< |3h3tt3|< m4g4t0|<r4.
Olvashatatlanul írni meg nem menő. /miellőtt belém kötnél, olvasd el a szarkazmus szócikket a wikipedián (igen, ez tényleg w)/
15/29 anonim válasza:
Jiii dicsak má télleg elírtottam az jüwöltéstet,ne harizzá majom puky!
16/29 anonim válasza:
Én szegény leendő kisbabát sajnálom.
17/29 anonim válasza:
Ki kell abrandotsalak takon lajhár! A pasid addig fog ""szeretni"" amig forro és nedves a pi...nád, de mikor egy kisded csúcsos,nyákos feje tör ki onnan,akkor ő már más forro nedves nunikáját fogja fugázni. De majd erre Te is rájossz,akkor jussak eszedbe Mókucikám!
18/29 A kérdező kommentje:
Evvel én nem értek egyet de mind1
2013. júl. 19. 14:52
19/29 anonim válasza:
Két lehetséges variáció jöhet szóba!
1) Nem esel teherbe!
vagy
2) Teherbe esel, és jön a vízözön!
Jól sejtem, hogy a szokásos 14-18 közötti korosztályba tartoztok? (Megérzés)
20/29 anonim válasza:
Az sz@ar ugy, ha nem szereti a gumit. Egy ido után ugy is teherbe esel.
26N
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!