Ha sokat járok pisilni és nem csíp, meg szúr. Akkor lehet h baba van a dologban? Vagy felfáztam? Ez a 4. nap h késik a mensim.
Figyelt kérdés
2009. okt. 20. 18:46
11/20 anonim válasza:
Clearblue v. Gabriel !a lilly tenyleg vacak!Majd irj mi lett .-)
12/20 A kérdező kommentje:
sziasztok :)
Ma sajna ünnepnap van, és nem tudok venni tesztet, de alig várom a holnapot!!! Akkor lesz az igazi szülinapi bulija a vőlegényemnek, és remélem h végre meg tudom őt lepni :):):)
köszi h gondoltok rám, és h drukkoltok nekem :)
Jah, és persze ma sem jött meg :)
2009. okt. 23. 14:15
13/20 anonim válasza:
Na sikerült szerezni tesztet? mi újság? remélem, h nem jött meg és pozitivat tesztelsz!!! (egy új vki)
14/20 A kérdező kommentje:
helló :)
még mindíg nem jött meg. Holnap veszek egy tesztet. igaz ma akartam...de nem jött össze. Mindegy, mert holnap vagy kedden megcsinálom :):):)
És van kis folyásom....néha mintha szédülnék, gyakran járok pisilni...szóval minden jel megvan... :):)
mindenképpen írok ha teszteltem :)
2009. okt. 25. 11:04
15/20 anonim válasza:
Nagyon várom az eredményt!!! :)
16/20 anonim válasza:
én is drukkolok neked nagyon( egy új drukkoló :D )
17/20 A kérdező kommentje:
nagtív lett. Tegnap megcsináltam :(
2009. okt. 27. 08:26
18/20 anonim válasza:
ne keseredj el, amíg nem jött meg van remény! drukkolok h ott legyen csak jól elbújt :) Fel a fejjel és ne add fel! Drukk
19/20 A kérdező kommentje:
köszi szépen, nem adom fel, hátha mégis baba van itt.... :)
2009. okt. 27. 18:09
20/20 anonim válasza:
utolsó: na van veled vmi?? remélem nem jött meg és pozi a teszted! Drukk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!