Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 7. én volt PÉ-m, akkor ha...

Ha 7. én volt PÉ-m, akkor ha holnap reggel csinálnék egy tesztet, akkor már mutatna valós eredményt?

Figyelt kérdés
2013. júl. 17. 20:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha holnapra esedékes a menstruációd, akkor igen (bár kétlem, hogy holnap kéne megjönnie). Előtte bizonytalan, és véleményem szerint, nem érdemes. Ha sikerült, akkor meglesz a baba az esedékes menses időpontjában is, és teljesen egyértelmű eredményt fogsz kapni. Tesztelhetsz holnap is, de most vagy ki mutatja, vagy nem, illetve ha igen, akkor esetleg egy halvány csíkosod lesz. Ráérsz vele még pár napot.
2013. júl. 17. 21:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Holnap után kellene megjönnie, csak kíváncsi vagyok, hogy mikor érdemes tesztelni. Akkor a nem várt napján elég ezek szerint.
2013. júl. 17. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!