Cickafarkfű ovulációig, utána palástfű?
Figyelt kérdés
Ki tudja a tutit? Segítség, akkor jól tudtam, hogy a cicka vetélést okozhat? Asszem ez történt velem, bár menstruációs görcsök és elhúzódó vérzés miatt ittam a cickát, arra jó is volt. Akkor most hogyan tovább, miből mennyit igyak?2009. okt. 20. 15:24
1/3 anonim válasza:
Igen, jol tudod! Ovuig cicka, utàna palàstfü! Bàr én ugy csinàltam hogy reggel cicka este palàstfü, ovu utàn csak palàstfü! Most vàrom az "eredményt"! :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. Az van, hogy egész hónapban ittam, terhes is lettem, aztán megjött, ezek szerint emiatt(?). Teljesen magamtól én is így iszom 7 napja, de akkor a cickát ovukor abbahagyom. Hálás köszönet.
Egyébként mit csinál a palástfű? Elég naponta 1-2 csésze?
2009. okt. 20. 15:36
3/3 A kérdező kommentje:
Oké, közben utánaolvastam. A cickafarkfűben ösztrogén van, az kell a ciklus első felére. A palástfűben progeszteron, az kell a másodikra.
Jó sok tudomány van ezen az oldalon, köszi lányok!:)
2009. okt. 20. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!