Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babaprojekt alatt járnál úszni?

Babaprojekt alatt járnál úszni?

Figyelt kérdés

Egyik kolléganőm hív együtt úszni menni. Viszont mi lassan tervezzük (pár hónap), hogy leteszem a tabit, és szeretnénk kisbabát... viszont a melóhelyen nem teregetem/ném ki...

És bérletet vennék ami fél évig szól...

Mit tennél?

Arra gondoltam most még elmegyek vele, ezt lejárom, aztán következőt már valahogy visszamondanám, de így is egybeesne a babaprojekt és az úszás még...

Vagy túlzásba viszem? (Csak tartok a fertőzésektől, pont akkor meg...)

2009. okt. 20. 14:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Én nem mennék. Egyrészt mert én is félek a kül. fertőzésektől. De ezt neked kell eldöntened.
2009. okt. 20. 14:24
 2/8 anonim ***** válasza:
jartam,sot szules elott 5nappal is meg vidaman lubickoltam :-) .csak abban az esetben van felni valod,ha medence koszos v. neked van hajlamod elkapni fertozeseket.
2009. okt. 20. 14:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is úgy tudom , hogy normál körülmények között lehet menni, a méh elvileg védetséget nyújt.
2009. okt. 20. 14:52
 4/8 anonim ***** válasza:
szia. én jártam, sőt, még az 5. hónapig úsztam. sztem ha sportuszodába mész, nem lesz gond.
2009. okt. 20. 15:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Én biztos nem, mert könnyen elkapok mindenféle fertőzést... Még a Balatonban sem fürödtem idén, pedig itt lakok :/
2009. okt. 20. 15:28
 6/8 anonim ***** válasza:
A barátnőm fertőzés miatt 2,5 hónappal korábban szült. Én inkább nem kockáztatok, nem bízom az uszodai fertőtlenítésben.
2009. okt. 20. 15:31
 7/8 anonim ***** válasza:
mi lenne ha járnál úszni, és amikor nem lesz mensid , elmennél orvoshoz és megbeszélnéd vele. Akkor ha ennyire félünk mindentől , akkor már teherbe esés előtt nagyon sok mindent nem csinálhatnánk.Szerintem amíg nem vagy terhes menj nyugodtan , de azért vigyázz magadra
2009. okt. 20. 16:19
 8/8 A kérdező kommentje:

ok köszi

akkor még ez a bérletet bevállalom, aztán ha lejár (akkor meg lehet babás is lehetek) már nem gondoltam én sem

2009. okt. 20. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!