Nyíregyházán voltatok már spermavizsgálaton a párotokkal? Hogy zajlik a kórházban? Nagyon rossz állapotok uralkodnak?
Figyelt kérdés
Lehet érdemesebb lenne magánhoz menni, ezért kérdezném?2009. okt. 20. 09:17
1/13 anonim válasza:
Rossz állapotok nincsenek, de a magánorvos, biztos "lelkesebben" foglalkozna veletek.
2/13 anonim válasza:
Mi is most készülünk. Kérni kell időpontot, amikorra kell vinni a mintát. Kaptunk kesztyűt és steril edénykét, amiben vinni kell. 1 órán belül be kell érni. Egyelőre ennyit tudok, nagyon kedvesek voltak. Egyébként nem hiszem, hogy rossz állapotok lennének, mert a nőgyógyászati osztályon vizsgálják, én ott már voltam és kellemesen csalódtam a személyzetben és a szobákban is.
3/13 anonim válasza:
Sziasztok! Mi is voltunk nem rég andrológiai vizsgálaton. Magán uton indultunk de a korházba küldtek minket, nekünk nem mondta az urulógus, hogy lehet venni mintát otthonrol is. Akkora csalódás volt az egész mikor azt mondták a férjemnek,hogy menjen a wc-be és ott csináljon önkit. Akkor bedurrantam és megkérdeztem, hogy nem -e lehet vissza venni. Olyan megalázó volt. A edvességgel nem volt gond. De szerintem undoritó.
4/13 A kérdező kommentje:
és mindannyian a jósa andrás kórházban voltatok? Jó eltérőek a vélemények. gondoltam én is rá, hogy bemegyek és kérek edényt amibe bevisszük az anyagot, akkor ez megoldható?
2009. nov. 12. 19:44
5/13 anonim válasza:
Ha urulógusra szükség van, akkor dr. Ali Tarek-et tudom ajánlani. A Tesco mögötti kis klinikán rendel.
6/13 A kérdező kommentje:
én is hallottam róla.. és ott mennyibe kerül egy vizsgálat+spermavizsgálat?
2009. nov. 12. 20:59
7/13 anonim válasza:
3 vagy 4000 Ft. De a spermavizsgálatot nem tudom. Viszont nagyon emberséges.
8/13 anonim válasza:
Szia! Harmadik válaszoló vagyok. Én is ajánlom Tareket, mi is nála voltunk. De mi hiába kérdeztük semmit nem mondott és leírtam miben volt részünk. De ti már foglyátok tudni mi hogyan van, kérjetek edénykét. Nekünk 30 percet mondtak, hogy vissza kell érnünk. Mi is a Jósa András korházban voltunk. Ha van még kérdésed szivesen válaszolok! MInden jót!
9/13 anonim válasza:
Azt nem írtam, hogy a vizsgálat most 5 ezer ft!
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget kedves 3. Lenne még pár kérdésem. Párom nagyon tart ettól a cécótól, nov. végére van időpontunk. Én gondoltam hogy előtte bemegyek és kérek edényt és bevisszük, mert kb 5 percre lakunk a kórháztól.. mennyi idő múlva lesz eredménye és milyen vizsgálatokat csinálnak neki??
2009. nov. 13. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!