Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez pozitív?

Szerintetek ez pozitív?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kétségbe vagyok esve! Április óta nem szedem a Mistral fogamzásgátlót, de ebben a hónapban is megjött! 5.-én volt meg 4 napig! Elég furcsa volt és kevés is! Amióta nem szedem a gyógyszert már harmadszor jött meg 30. napra :( Két hete ki akar gyulladni az egész testem, de főleg a fejem! A melleimről nem is beszélve! Vettem egy X-epil tesztet, 2 percet írt, hogy utána olvasható az eredmény! Két perc után még nem igen volt semmi! De rá pár percre ahogy jobban megvizsgáltam a tesztet ilyen lett! -->

[link]

A tesztek terén nem igen van tapasztalatom! 22 éves vagyok és a férjemmel babát szeretnénk! Ennél nagyobb öröm nem is érhetne! Fogamzásgátlót 1 évig szedtem. Amióta nem szedem rengeteget híztam, tele vagyok pattanással és zsíros a hajam is! :( Diétába fogtam és sokat mozgok, biciklizek! De ha most sikerült a bauci, akkor még jobban odafigyelek magamra! Köszönöm előre is aki időt szán rám! Legyen szép a napotok! :)

2013. júl. 16. 10:12
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Felteszem a reggelit is! Köszönöm, aranyosak vagytok! :)
2013. júl. 16. 11:47
 12/24 anonim ***** válasza:
Én is látom ott halványan!Drukkolok! :)
2013. júl. 16. 12:14
 13/24 anonim ***** válasza:
Szerintem is van ott egy második csík, megy a drukk :-D Majd írj mindenképpen
2013. júl. 16. 14:10
 14/24 anonim ***** válasza:

Van ott 2. :-)

29+4hkm

2013. júl. 16. 20:29
 15/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! Nagyon jól esik! Holnap délutánra végzek a dokinál is! Mert már 2 hete bejelentkeztem. Először féltem nehogy cisztám legyen... mert a testem és a mellem kiakar gyulladni! Melegnek érzem magam majdnem egész nap! Holnap írok! :)
2013. júl. 16. 21:54
 16/24 anonim ***** válasza:
:))))))))))))))))) pozitív.:)
2013. júl. 16. 22:21
 17/24 anonim ***** válasza:
+
2013. júl. 16. 23:12
 18/24 Szandy89 ***** válasza:
Na?teszteltél?
2013. júl. 17. 09:50
 19/24 anonim ***** válasza:
hahó!!!!!!!! mi újság???
2013. júl. 18. 11:47
 20/24 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Voltam dokinál 2 hét múlva vissza kell mennem. Azt mondta, hogy baba lesz, csak még korai az Uh! :) Köszönöm, hogy így érdeklődtök, aranyosak vagytok és jól esik! Majd írok még! :)
2013. júl. 19. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!