Szerintetek ez pozitív?
Sziasztok!
Kétségbe vagyok esve! Április óta nem szedem a Mistral fogamzásgátlót, de ebben a hónapban is megjött! 5.-én volt meg 4 napig! Elég furcsa volt és kevés is! Amióta nem szedem a gyógyszert már harmadszor jött meg 30. napra :( Két hete ki akar gyulladni az egész testem, de főleg a fejem! A melleimről nem is beszélve! Vettem egy X-epil tesztet, 2 percet írt, hogy utána olvasható az eredmény! Két perc után még nem igen volt semmi! De rá pár percre ahogy jobban megvizsgáltam a tesztet ilyen lett! -->
A tesztek terén nem igen van tapasztalatom! 22 éves vagyok és a férjemmel babát szeretnénk! Ennél nagyobb öröm nem is érhetne! Fogamzásgátlót 1 évig szedtem. Amióta nem szedem rengeteget híztam, tele vagyok pattanással és zsíros a hajam is! :( Diétába fogtam és sokat mozgok, biciklizek! De ha most sikerült a bauci, akkor még jobban odafigyelek magamra! Köszönöm előre is aki időt szán rám! Legyen szép a napotok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!