Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Tegnap együtt voltam úgy értve a barátommal és mi úgy szoktunk védekezni h mikor érzi akkor ki veszi más védekezési módot nem is használtunk. Eddig mindig időbe meg volt de tegnap nem tudta időbe ki venni és belém csúszott nagyon is és még utána háromszor... A barátom is meg én is drogoztunk nem nagy mennyiségben nem vagyunk függők mielőtt erre gondolnátok csak néha egy bulin én cigizek már 3 éve így is lehetek terhes ezekkel a gondokkal? Nem kisegítő komikat nem kérek!! Köszönöm a kisegítő komikat előre is!
2013. júl. 16. 08:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A megszakításos módszer, amit ti használtatok eddig, nem védekezés, ugyanis 100-ból 30 nő esik így teherbe. Ugyanis az előváladék, amit a férfi nem érez, hogy mikor jön, tartalmaz spermiumot. Csoda, hogy eddig még nem estél teherbe. Ha nagyon akarom azt még megértem, hogy ezt nem tudtad, sajnos erre a részre nem igazán térnek ki a biológia órán, de az, hogy konkrétan beléd élveznek, utána meg kiírsz egy kérdést, hogy egyáltalán terhes lehetsz-e, hát az durva. Tudod, így készül a gyerek. Úgyhogy igen, nagyon nagy esélyed van a terhességre.

Elmész a dokihoz, aki felírja a 72 órás tablettát, beveszed, és még így is imádkozhatsz, hogy a tabletta hasson. Minél később veszed be, annál gyengébb a hatása, úgyhogy remélhetőleg már elindultál.

A drog nem befolyásolja a teherbeesést.

2013. júl. 16. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!