Aki Premens tünetektől szenved, nehezebben esik teherbe? Bocsánat, ha butaságot kérdeztem, de ezzel nem vagyok tisztában.
Szia!
A Premens egy tabletta, éppen a premenstruációs szindrómára van! (PMS) Nagyon hatékony, ha vannak ilyen kellemetlen tüneteid, csak ajánlani tudom! Elméletileg rendezi a ciklusodat is, mert barátcserjét tartalmaz. Mellesleg úgy tudom, hogy a magas prolaktin szint is okozhat PMS tüneteket! És akkor már rögtön nehezebb a teherbeesés. A Premens tabi erre is jó. Nem mondom, hogy olcsó (2500 Ft. átlagáron van a patikákban 30 napra elegendő, és 3 hónapig kell minden nap szedni, hogy hasson), de én pl. második hónapja szedem, és pms-em egy szál sincs, baba még szintén nincs, de reménykedem... :)
Remélem segítettem kicsit, szia!
Szia!
Köszönöm Neked is, hogy írtál, és igen, sokat segítettél! :) Ezt a hónapot szerintem akkor még kikínlódom, aztán elkezdem szedni a premens tablettát. Olvastam már én is róla, csak nem igazán tudtam, hogy érdemes lenne-e elkezdenem szedni. De ha Neked is így hatott, akkor mindenképp kipróbálom. Köszönöm szépen még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!