Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Azt jelzi, hogy összejött?...

Azt jelzi, hogy összejött? Hogy nem jött össze? Vagy semmit nem jelez?

Figyelt kérdés
Babát szeretnénk. Lehet baba dologban, ha következőképpen alakult ez elmúlt pár hetünk? Június 23-án együtt voltunk a férjemmel, aztán július 2-án megjött és elkezdtem szedni a Clostyt napi 1-et. Aztán 9-én és 14-én megint együtt voltunk. Ma valami sötétebb vérzést tapasztaltam wczésnél. De csak a wc papíron hagyott nyomot. A Clostytól van? Vagy mi lehet? A hormonjaim rendben vannak. Köszönöm a válaszokat előre!
2013. júl. 15. 12:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Hm. Hát ez szinte bármitől lehet.

Mivel 2-tól menstruáltál, ezért a 9-ét még korainak gondolnám, hogy akkor volt peteérésed (persze bármi megtörténhet), de elvileg annak lehetne egy beágyazódásos vérzése. Mivel ma 15-e van, a tegnapi együttlétnek nem nagyon lehet tünete.

Szóval sajnos nem tudtam túl sok okosat mondani, még elég korai"diagnózist" felállítani.

2013. júl. 15. 14:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Nem tudom, hogy mi lehet. Ma meg teljesen száraz minden. Remélem baba van a dologban :) Egy teszt majd mindent megválaszol :)
2013. júl. 16. 13:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Majd írd meg légyszí hogy mi lett!
2013. júl. 16. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!